Dongguan Guanghong Packaging Materials Co., Ltd.

En guide til formede poser

Slip tid: 2022-07-07 14:30:20  Hits: 17

formede poser er en fantastisk måde at skille sig ud på! Med en række stilarter og former er disse poser perfekte til begivenheder, fester, detailhandel, gaver og mere!

clamp låg jar poser 

denne søde klemme låg jar poser kommer i 3 forskellige Størrelser eller en kombinationspakke af alle 3. Alle 3 størrelser leveres med et trykt spaltekrukke design med en blå tætningsring. Poserne er lavet af fødevaresikkert 5,5 mil materiale og har en frostet finish for at give udseendet af en ægte glassklemme. Disse poser har en genlukbar lynlås og kan være vare forseglet. 1.3.png

bear pose 

there er intet mere charmerende end en bear formet pose for gummy bjørne, sprinkler, honning pinde, Drikblandinger, cookies eller andre søde godbidder! Ved 4 mil tyk er denne pose helt klar og leveres med en udvidelig bundknusning, der giver den mulighed for at stå på egen hånd,når den er fyldt. 

1.1.png

gumball pouch

do husker du de klassiske Gumball -maskiner fra din barndom? Medbring dennostalgi tilbage med disse gumball -maskineformede poser! Med en klassisk rød på toppen og bunden er det midterste afsnit klart at vise dine gumballs, slik, farverige badesalte og mere. 

1.4.png

disse poser er designet til at stå på egen hånd Når det er fyldt og er varmesæt, skal du holde godbidder friske. Disse poser er sikker på at fange øjnene i enhver butik eller som bryllupsfordele fyldt med bruden og brudgommens yndlings slik. 

coffee cup pouch 

coffee cup formede poser will varmer hjertet Af enhver kaffeelsker! Med et hvidt låg og en brun kaffeskærm, Vil få det til at skinne! Disse formede poser kan bruges i detailmiljøer, begivenheder eller endda i dit eget hjem og spisekammer. De er sikker på at være en publikumsfavorit med deres unikke former og størrelser, der er i stand til at passe til ethvert produkt.

Coffee-pouch-768x504.pngwe ville elske at se, hvad du beslutter at bruge disse formede poser til! Fortæl os det i kommentarerne eller tag os på sociale medier!

 

Tidligere: Har malet kaffe brug for at træk...

Næste: Betydningen af ​​produktemballa...